Junts reivindica “el porta a porta” que ha fet en campanya i celebra que pot “posar cara a les necessitats de la ciutat”

El candidat, Ramon Caballé, ha insistit que "Junts és l'única alternativa que garanteix el canvi" i ha repetit que "això va del groc de la CUP i ERC, o del verd de Junts".

Junts ha estat l’últim partit en tancar campanya. Ho ha fet en una rodas de premsa al local del partit, uns minuts després de l’acte de la CUP a la plaça Viladomat. Els membres de la llista han viscut l’última tarda de porta a porta, és a dir, d’anar casa per casa explicant el programa que tenen per la ciutat.

Ha estat una estratègia bàsica durant tota la campanya i aquest divendres al vespre, el seu candidat, Ramon Caballé, n’ha fet una valoració més que positiva: “Som el grup més preparat per governar aquesta ciutat perquè hem pogut copsar les necessitats de la ciutat i posar-los cara”.

A cara i creu: “O el groc de la CUP i ERC, o el verd de Junts”

El candidat ha insistit que “Junts és l’única alternativa que garanteix el canvi” i ha repetit que “això va del groc de la CUP i ERC, o del verd de Junts“. En aquest sentit, Caballé ha defensat que, amb Junts, Berga serà “una ciutat que generi oportunitats i on tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida”. També ha promès un ajuntament que lluiti per la formació professional, per tenir projectes d’habitatge i per cuidar els joves.

L’empat tècnic: defensa la llista més votada, però hi afegeix matisos

Sobre els pactes postelectorals, Caballé s’ha mantingut ferm amb la idea que ha de governar la llista més votada: “No faré tripartits en contra de ningú”. Això sí, ha obert la porta a no complir-ho en cas d’un empat tècnic: “Si això passa, caldrà veure quines majories es poden fer”.