L’Aquí Berguedà, ara també a Instagram

L'objectiu és oferir als lectors una nova via per estar al dia del que passa al Berguedà

L’Aquí Berguedà estrena perfil a Instagram, coincidint amb l’arribada de les eleccions del 28 de maig. Consolidat com un mitjà de referència en informació sobre el Berguedà a Facebook i Twitter, ara el portal de notícies comarcals fa el salt a Instagram. Segueix el nou perfil AQUÍ

L’objectiu és oferir als lectors una nova via per estar al dia del que passa al Berguedà. Al nou perfil d’Instagram s’hi recolliran les notícies diàries, però també contingut audiovisual addicional que complementi el que el mitjà explica al web.

La nit electoral, la gran estrena

El perfil d’Instagram de l’Aquí Berguedà neix a poques hores d’una de les nits que genera més expectació i interès entre l’audiència. Aquest diumenge, 28 de maig, se celebren les eleccions als 31 municipis de la comarca i l’Aquí Berguedà aprofitarà la nova plataforma per fer-ne seguiment, recollint-hi els resultats, poble a poble, i configurant la fotografia política que la ciutadania triarà per als propers quatre anys.