L’avianès Ramon Prat, subcampió d’Espanya de boccia

Es consagra com un referent de la disciplina arreu de l'Estat, superant les diferents fases amb contundència fins arribar a la final, on va caure davant el seu company d'equip, Vasile Agache.

Nou premi estatal per a Ramon Prat. El jugador de boccia avianès s’ha proclamat subcampió d’Espanya de la modalitat i es consagra com un nom de referència de la disciplina arreu de l’Estat.

El campionat es va disputar el cap de setmana passat a València. Prat va superar sense problemes la fase prèvia i va quedar primer del seu grup, després de derrotar amb contundència Unai de Miguel (9-1) i Miguel Àngel Martínez (6-0). A l’altre grup, Vasile Agache i Sara Aller van passar de ronda en primera i segona posició, respectivament.

A semifinals, Agache va derrotar de Miguel per 6 a 1 i va passar a la final. A l’altra banda del quadre, Ramon Prat va eliminar Sara Aller guanyant el seu duel per 6 a 0. A la partida final, Agache va ser el millor i es va endur el joc per 6 a 1, de manera que ell és el nou campió d’Espanya i Prat, el subcampió. Sara Aller va guanyar el duel per completar el podi a Unai de Miguel.

Resultats de la fase final del campionat. FEDPC
X