Apunyalen un home de 41 anys al centre de Berga

Els fets han passat cap a dos quarts de tres del migdia. La víctima ha estat atesa pel SEM i ha estat traslladada en estat menys greu a l'hospital de Berga. Els Mossos han obert una investigació per enxampar l'autor de l'agressió.

La cruïlla on hi ha hagut l'apunyalament, aquest dimarts. MARC CANTURRI

Un home de 41 anys ha estat ferit amb arma blanca al centre de Berga, aquest dimarts al migdia. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l’avís a les 14.32 h i ha enviat dues dotacions al lloc dels fets: a la cruïlla entre el carrer Gran Via i el Lluís Millet. Un cop allà han atès la víctima i l’han traslladat a l’hospital de Berga en estat menys greu.

Pel que fa a l’agressor, quan el SEM ha arribat al lloc dels fets ja havia fugit. Al cap d’unes hores, però, cap a les 4 de la tarda, els Mossos l’han detingut al carrer Lluís Millet, a pocs metres d’on havia fet l’apunyalament. La policia l’ha detingut com a presumpte autor de l’agressió i l’ha portat a comissaria a l’espera que passi a disposició del jutge en les pròximes hores.

La notícia, avançada per la Televisió del Berguedà i confirmada per l’Aquí Berguedà a través de fonts oficials, ha trasbalsat el veïnat. Alguns veïns han confirmat a l’Aquí Berguedà que la víctima és un veí de la zona.

X