El golàs de Judit Pujols amb el Barça que fins i tot ha deixat al·lucinada a Alexia Putellas

La futbolista de Montmajor ha segellat la victòria del Barça a Mèxic, contra el Club Amèrica, amb un autèntic obús des de fora l'àrea que fins i tot ha deixat bocabadada l'actual Pilota d'Or.

Judit Pujols, durant l'amistós del Barça a Mèxic en què ha acabat marcant el 0 a 2. @FUTFEMBARCA (TWITTER)

El nom de Judit Pujols ressona a tot el món des d’aquesta matinada. La futbolista de Montmajor ha fet un autèntic golàs en el partit amistós que el primer equip del Barça ha disputat a Mèxic, contra el Club Amèrica. Pujols ha marcat el 0 a 2 que ha tancat el partit, ja en temps afegit, amb un obús imparable des de fora l’àrea que ha picat al travesser abans d’acabar dins la porteria. El gol ha segellat la victòria blaugrana i ràpidament s’ha fet viral a les xarxes.

També ha corregut com l’escuma la reacció d’Alexia Putellas a la diana de Montmajor. La millor jugadora del món ha reaccionat des de la gespa gesticulant, al·lucinada amb el gol que la seva companya d’equip acabava de fer.

https://twitter.com/FlepeFutbolFem/status/1696737084004794804

Pujols es va incorporar fa uns dies a la pretemporada del primer equip del Barça, després de disputar (i guanyar) l’Europeu sub-19 amb la selecció espanyola. La futbolista de Montmajor ja va fer pretemporada amb el primer equip l’estiu passat i es va convertir en una peça clau del filial durant tota la temporada. Aquest estiu ha tornat al primer equip i, ara, la incògnita és saber què passarà quan comencin els partits oficials: si es quedarà al primer equip o bé jugarà una temporada més al filial.

Marc Andrés, periodista i analista especialitzat en futbol femení, ja alerta que el de Pujols és un nom a tenir molt en compte per al futur del Barça. A més, apunta que agrada a l’entrenador:

X