La Berga Bolet arriba amb novetats per tornar a fer brillar el carrer Major

Berga celebrarà una jornada plena d'activitats que giraran entorn del bolet, l'element estrella del cap de setmana

Dissabte Berga es vestirà de gala per celebrar una de les nits més esperades de l’any. La Berga Bolet tornarà a omplir el nucli antic de gent que podrà gaudir de tot un seguit d’activitats amb el bolet com a protagonista i estrella de la jornada.

Ermínia Altarriba, regidora de Programació Cultural a l’Ajuntament de Berga, s’ha mostrat engrescada i contenta que “la fira dinamitzi el barri vell”, i és que el dissabte, pràcticament cada carrer i cada plaça del centre històric formaran part de l’esdeveniment i es respirarà ambient per tots els racons.

Un dissabte molt complet

La Berga Bolet serà una jornada llarga on hi haurà activitats de tota mena al carrer. Des de bon matí fins a la nit es podrà gaudir de les diferents dinàmiques organitzades per Berga Comercial i l’Ajuntament de Berga, que han volgut donar cabuda a tot l’entorn del bolet. Amb tallers infantils, fira d’artesania, parades de bolet fresc, showcooking i fins i tot xerrades de micologia, es pretén convidar a tothom a passar el dia al carrer i ratificar un altre any l’èxit de la Berga Bolet.

Aquest any la gran novetat és la Fira de Vins de mínima intervenció que es farà a la Plaça Maragall i serà organitzada per Korpus Berga i Victòria Vins de Gironella. La fira oferirà quatre vins diferents produïts per quatre cellers de proximitat.

L’activitat estrella del dia, però, és el concurs de tapes del bolet, que aquest any comptarà amb 24 parades, cadascuna amb una tapa diferent. Cada parada se situarà davant d’un establiment del barri vell i oferirà la seva creació gastronòmica a tots els assistents, que podran provar-ne tantes com vulguin a un preu mòdic. Al final del vespre, a les 23:00 hores, es farà l’entrega de premis del concurs al Cine Catalunya. El primer classificat rebrà 400€ en vals de Berga Comercial i el cuiner que hagi creat la segona tapa més votada n’obtindrà 200.

El concurs comptarà amb ambientació musical de diversos solistes i grups musicals repartits per tot el recorregut.

X