Un radioaficionat de Puig-reig descobreix per emissora un grup de lladres que preparaven un robatori

El testimoni va sentir-los parlar per emissora i ho va denunciar als Mossos. Va ubicar els fets a Cal Vidal, els Mossos s'hi van desplaçar i els lladres van fugir. En van acabar detenint dos a Balsareny.

@mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest cap de setmana bona part d’un grup de lladres que preparaven un robatori a Puig-reig. Ni tan sols havien comès el furt, però la policia els va enxampar gràcies a un radioaficionat que va sentir com parlaven per emissora i ho va denunciar.

La recepció de la comissaria de Berga rep una trucada dissabte, 4 de novembre, a les 22.42 h. És un home que manifesta que és radioaficionat i que està sentint unes converses per emissora d’unes persones que probablement estan perpetrant algun robatori o bé l’estan preparant. El radioaficionat també explica als Mossos que ha fet el càlcul d’on possiblement podrien trobar-se aquestes persones i creu que són al polígon de Cal Vidal, a Puig-reig.

Els Mossos van cap allà i observen un vehicle. Li ordenen que s’aturi, però el cotxe fuig. Finalment, aconsegueixen trobar el vehicle a Balsareny i, de l’interior, en surten quatre homes corrents. Els Mossos els persegueixen i aconsegueixen detenir-ne dos. Dins del cotxe, hi localitzen inhibidors, emissores i diverses eines per cometre robatoris, però confirmen que encara no n’havien comès cap.

Els dos detinguts van passar ahir, dilluns 6, a disposició del jutjat de Manresa.

X