La Coral Estel estrena el musical Les Bruixes de Gironella aquest dissabte

La funció ha estat ideada i creada des de zero pels membres de la coral

La Coral Estel de Gironella estrenarà el musical LES BRUIXES DE GIRONELLA aquest dissabte al Local del Blat. L’espectacle es podrà veure en quatre funcions, que es faran els dies 11, 12, 18 i 19 de novembre.

El musical representa la Gironella del segle XVII on es van perseguir 9 dones del poble acusant-les de bruixes. L’obra, doncs, té un objectiu commemoratiu i vol recordar a les dones que es van empresonar i torturar. 

Per ambientar la funció a la Gironella del segle XVII, s’han fet uns dibuixos històrics que serviran de decorats. En aquests dibuixos, però, es veuran imatges de la Gironella antiga, que era molt diferent de la d’avui dia. 

Un projecte ambiciós

El musical comptarà amb una orquestra de 8 músics i uns 30 solistes que representaran l’obra. A més, la Coral Estel ha creat el guió, unes lletres adequades a la trama i una música totalment original. Joan Alsina, membre de la Coral Estel i director del musical, explica que “el musical està sent un projecte molt ambiciós i que l’estan preparant des de principi d’any, a causa de l’envergadura de l’espectacle”.

Alsina, també es mostra orgullós i satisfet “de poder representar i fer arribar a tothom una història de Gironella que probablement molta gent no coneixeria si no fos pel musical”

Les entrades es podran comprar a la Llibreria Guinó de Gironella i al web CULTURITZA’T.

X