El Konvent de Cal Rosal, a una sèrie de dibuixos animats de la plataforma 3Cat

El Berguedà apareix al quart capítol de la sèrie Roni, on el protagonista decideix visitar el Konvent per trobar la calma que necessita per pintar una obra per a un concurs.

“Visca l’art, fills de puta”. Així es titula el quart capítol de la sèrie de dibuixos animats Roni, de la nova plataforma de continguts 3Cat. L’episodi agafa com a un dels escenaris principals el Konvent de Cal Rosal i el caricaturitza fins a tal punt que hi apareixen activistes reals. És el cas de Pep Espelt, una de les grans ànimes del projecte, que surt al capítol per rebre el protagonista, en Roni, al Konvent, quan aquest es disposa a iniciar un retir espiritual per poder pintar una obra per presentar a un concurs.

En Roni és un jove pintor de Barcelona que somia convertir-se en l’artista més important de tots els temps. Amb l’ajuda de la família, amics, veïns i artistes reals viurà aventures plenes de surrealisme. De tot plegat, La Productora de Juanjo Sáez i TV3 n’han fet una sèrie de 10 capítols que ja està disponible a 3Cat. També el quart, que es fixa en el Konvent.

Mira el capítol sencer, AQUÍ

X