El cubell multifracció arriba a la font del Ros: es podrà recollir a partir del 20 de novembre

S'han repartit un 69,21% dels cubells previstos des del 25 de setembre

El Consell Comarcal del Berguedà farà el repartiment dels cubells multi producte al barri de la font del Ros el dilluns 20, dimecres 22 i divendres 24 de novembre als veïns dels carrers Pío Baroja, Lluís Companys, Prat de la Riba, Rafael Casanova, Pau Picasso, Francesc Macià, Aurora Bertrana, l’Espunyola i la plaça Tarascon. És previst lliurar 795 cubells. El punt de repartiment és el Telecentre de Berga. Els horaris són de les 10h a les 13h i de les 16h a les 19h.

Quan es vagi a buscar el cubell, només cal portar la butlleta que els usuaris hauran rebut a casa seva amb la carta informativa, degudament complimentada. Si no s’ha rebut la carta, la butlleta es podrà omplir al punt sempre que sigui en una de les zones que s’està entregant els cubells.

Després d’aquesta nova àrea de lliurament, el repartiment s’anirà fent de forma progressiva a la resta del nucli urbà. Els veïns aniran rebent les cartes informatives a mesura que avanci la implantació.

S’han lliurat 2.718 cubells

La implantació del cubell multi producte a Berga va començar el 25 de setembre i fins ara s’han lliurat 2.718 cubells en total, el que significa el 69,21%. Encara en queden per entregar 1.209.

Les persones de les zones on ja s’ha fet el repartiment específic que no hagin pogut anar a buscar els cubells, els podran recollir a l’Oficina d’Atenció del Porta a Porta en les seves ubicacions i horaris habituals: al Telecentre (carrer del Programari Lliure) que obre els dilluns de 10 h a 13 h i els dimecres de 16 h a 19 h.

En total és previst repartir 8.500 cubells, un per cada família de la ciutat. Han costat 80.858 euros que ha pagat el Consell Comarcal.

X