El cubell groc arriba a una nova zona de Berga: es podrà recollir a partir del 27 de novembre

Es preveu lliurar 705 cubells la pròxima setmana

Els dies 27 i 29 de novembre i 1 de desembre, el Consell Comarcal del Berguedà durà a terme el repartiment dels cubells multi producte a noves àrees de Berga. Concretament als carrers Barcelona, Rasa dels Molins, Josep Maria Badia Sobrevies, Maixerí, Pere III, Serafí Pitarra, Gran Via dels números 33 al 67 i a la plaça d’Europa. És previst lliurar 705 cubells.

Quan es vagi a buscar el cubell, només cal portar la butlleta que els usuaris hauran rebut a casa seva amb la carta informativa, degudament complimentada. Si no s’ha rebut la carta, la butlleta es podrà omplir al punt sempre que sigui en una de les zones que s’està entregant els cubells.

Després d’aquest nou procés de lliurament, el repartiment es continuarà fent de forma progressiva a la resta del nucli urbà. Els veïns aniran rebent les cartes informatives a mesura que avanci la implantació.

S’han lliurat 2.806 cubells

La implantació del cubell multi producte a Berga, va començar el 25 de setembre i s’ha anat fent progressivament en diferents àrees. A data d’avui, s’han lliurat 2.806 cubells que suposa un 60,84% dels 4.612 que s’han de lliurar en els àmbits i barris previstos en les fases realitzades fins ara.

Les persones de les zones on ja s’ha fet el repartiment específic que no hagin pogut anar a buscar els cubells, els podran recollir a l’Oficina d’Atenció del Porta a Porta en les seves ubicacions i horaris habituals: al Telecentre (carrer del Programari Lliure) que obre els dilluns de 10 h a 13 h i els dimecres de 16 h a 19 h.

En total és previst repartir 8.500 cubells, un per cada família de la ciutat. Han costat 80.858 euros que ha pagat el Consell Comarcal.