Un incendi de matinada a la sala de fitness obliga a tancar El Tossalet aquest divendres

Ha estat un incendi de petites dimensions, no hi ha hagut danys personals i la Federació Catalana de Natació —gestora de l'equipament— ja treballa per resoldre els danys materials i reobrir l'espai "el més aviat possible"

Incendi de matinada a El Tossalet Centre Esportiu Municipal de Berga. L’incendi ha passat pels volts de les 5 del matí i ha afectat, sobretot, la sala de fitness que hi ha a la planta -2 de l’equipament. Els Bombers han pogut extingir-lo en poca estona i no s’han de lamentar danys personals.

Això sí, la Federació Catalana de Natació —gestora del centre— ha hagut de tancar l’equipament aquest divendres, a l’espera de poder resoldre les afectacions provocades pel foc.

En un comunicat, la Federació explica que està “treballant a contrarellotge amb instal·ladors, serveis tècnics municipals i el nostre equip per obrir el més aviat possible”.