Grau Franch aconsegueix el segon podi de la temporada al campionat d’Espanya de trial

Bona actuació del pilot berguedà en la jornada del campionat d'Espanya que es va disputar el cap de setmana a Gironella.

Segon podi de la temporada per a Grau Franch al campionat d’Espanya de trial. Aquest cap de setmana, a més, ho ha fet al pati de casa, a Gironella, que va ser seu del certamen estatal. El pilot berguedà va pujar al tercer calaix, després d’una prova —la tercera del campionat— en què va fregar la segona posició i, per moments, va plantar cara al pilot de Gijón Víctor del Blanco, que continua intractable al capdavant de la general.

Franch va tancar la primera volta amb només tres peus, els mateixos que del Blanco, dos més que Oriol Guirado (5) i tres més que Pau Giralt (6). A la segona volta, però, del Blanco va calcar els tres peus de la primera ronda i Franch en va fer 9. Giralt en va fer 6 més. I Guirado, 8. Així, del Blanco va endur-se la cita, amb només 6 peus, per davant de Giralt i Franch, empatats a 12, mentre que Guirado va quedar a les portes del podi, amb 13.

Amb aquest resultat, el pilot del Berguedà suma 15 punts més que el consoliden als llocs capdavanters de la classificació general, en categoria Juvenil B. Franch és tercer, amb 40 punts. Víctor del Blanco és líder incontestable, amb 57 punts, mentre que Pau Giralt és segon, amb 48.

Ara la competició s’atura uns mesos. La pròxima cita serà a Pobladura (Zamora) i serà doble: el cap de setmana del 20 i 21 de juliol.