Un home de 48 anys, denunciat per circular a 215 km/h i sota la influència de les drogues a la C-16 a Puig-reig

El van enxampar gràcies a un control de velocitat que van muntar al punt quilomètric 83 de la C-16 i, després d'identificar-lo va donar positiu en drogues.

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment aquest diumenge, 7 d’abril, un home de 48 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i per conduir sota la influència de les drogues.

Pels volts de dos quarts de 10 del vespre, els agents van detectar un vehicle que circulava a 215 quilòmetres per hora per la C-16, quan la velocitat màxima permesa és de 120. El van caçar gràcies a un control de velocitat que s’havia muntat al punt quilomètric 83 de la C-16.

Davant d’això, els agents van aturar el vehicle i, un cop identificat el conductor, li van realitzar les proves d’alcohol i drogues amb un resultat positiu en drogues.

Per aquest motiu, el conductor va quedar denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària al circular amb una velocitat penalment punible i administrativament per conduir sota la influència de drogues a l’organisme.

Durant aquest mateix control a la C-16, els Mossos van denunciar 44 vehicles per excés de velocitat.