La Farsa presenta Anna Frank

General

Felip Puig (CiU) culpa el tripartit de les picabaralles pel traçat de la C16 entre Puig-reig i Gironella

El número 3 de la candidatura d’Artur Mas en les pròximes eleccions de l’1 de novembre, Felip Puig, dóna la culpa al tripartit de les baralles que, segons diu, hi ha hagut al Berguedà en motiu del desdoblament de l’Eix del Llobregat. Una infraestructura que va projectar el mateix Puig quan era conseller de Política Territorial, i que va rectificar el socialista Joaquim Nadal quan va entrar al govern. Segons Puig, si CiU tornar a presidir la Generalitat, s’haurà de recuperar el temps perdut per culpa de les baralles que han tingut lloc al Berguedà pel traçat de la C16.
Els municipis de Puig-reig, Gironella i Olvan es van enfrontar amb Casserres per traçat de l’Eix del Llobregat, i l’acord va arribar després que es retallés la denominada Orella, i que acostava la carretera precisament a Casserres.
La crítica de Puig coincideix amb la que va fer Ramon Espadaler quan va ser a Berga, ara fa quinze dies, i que també va atribuir a discrepàncies internes del tripartit, va assegurar, la picabaralla entre pobles pel traçat de l’Eix del Llobregat.
Sigui com sigui, els convergents esperen obtenir un ampli suport al Berguedà en les pròximes eleccions de l’1 de novembre, i Puig pronostica que el nombre de vots que Artur Mas a la comarca serà molt alt.
Puig ha estat aquesta nit el protagonista del míting central de la campanya electoral de CiU al Berguedà, amb un acte que ha reunit militants i simpatitzants de la comarca al Pavelló de Suècia de Berga.

Comentaris