La Farsa presenta Anna Frank

General

Una ONG del Berguedà vol construir 20 cases a l’Índia

L’ONG Berguedà Solidari s’ha fixat l’objectiu de construir 20 cases per a la gent sense recursos de la regió d’Anantapur, una de les més pobres de l’Índia. El projecte s’ha iniciat en col•laboració amb la fundació Vicenç Ferrer, que treballa a la zona. L’objectiu global de l’entitat és construir 5.000 cases per a les persones sense sostre. D’aquestes, vint, les volen pagar amb diners recaptats a la comarca.
En els últims mesos, l’entitat ha mantingut converses amb diverses institucions de la comarca per demanar-los que aportin diners. En concret, l’ONG busca el suport econòmic dels Ajuntaments, que han ofert una bona resposta.
Berguedà Solidari ha convocat per diumenge de la setmana que ve un concert al Teatre Municipal de Berga, amb la participació de l’Orquestra Berguedà i de la soprano Araceli Esquerra. També té entre mans un concert de grups juvenils, i col•laborar amb un torneig de futbol base a Gironella.

Comentaris