La Farsa presenta Anna Frank

General

Prats de Lluçanès millora la xarxa de clavegueram per evitar problemes quan plou molt

Prats de Lluçanès millorarà els punts més crítics de la xarxa de clavegueram. La primera actuació començarà a principis de l’any que ve i consistirà en solucionar els problemes de diferents mides de les canonades de la xarxa i els embuts que hi ha a la carretera de Manresa. Els treballs començaran un cop s’hagi aprovat el projecte definitiu i s’hagin licitat les obres. La intenció de l’equip de govern és que s’enllesteixi abans de la primavera, ja que si hi ha pluges fortes perilla que s’inundi aquesta zona. Per això l’Ajuntament aposta per renovar la xarxa de clavegueram, per evitar una problemàtica que fa anys que dura. La primera intervenció és la més necessària, però no és l’única que s’ha de fer. N’hi haurà d’altres de secundàries, tal com ha explicat el regidor de Serveis Socials de Pats de Lluçanès, Joan Mill.
El cost de les obres és de 250.000 euros, 225.000 dels quals es finançaran amb un ajut de la Generalitat. A més, la Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès 30.000 euros per a l’asfaltat dels carres afectats per les obres.

Comentaris