La Farsa presenta Anna Frank

General

Sant Julià de Cerdanyola i Casserres fan obres d’arranjament en diversos trams de carrers

Sant Julià de Cerdanyola arranjarà alguns carrers del poble. És previst que les obres comencin en els propers dies i en concret es tornaran a asfaltar tres trams de carrers que estan en mal estat, i s’asfaltarà de nou el camí que porta fins al cementiri, i que fins ara no ho està, la qual cosa complica l’accés cada vegada que hi havia un enterrament. Per aquesta actuació, l’Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola ha rebut un ajut de 75.000 euros de la Generalitat.
Un altre municipi berguedà que en aquests moments està treballant en la rehabilitació de carrers és Casserres. S’asfalten els trams del carrers Montseny, Queralt i Cadí que fins ara no n’estaven. L’alcalde reconeix que l’Ajuntament s’havia centrat en altres obres i que s’havia descuidat una mica dotar dels serveis i les condicions adequades els carrers del poble. En aquesta legislatura, l’equip de govern ha posat fil a l’agulla.

Comentaris