General

Nans, àliga, turcs i cavallets i àngels tindran una camisa taronja identificativa per fer-se lloc a la plaça

Els membres de les comparses dels nans vells i nous, dels turcs i cavallets, de l’àliga i dels àngels de la Patum portaran aquest Corpus unes camises identificatives quan no facin els seus salts. Els nans vells, els nans nous, els turcs i cavallets, els acompanyants de l’àliga i els àngels tindran una mateixa camisa que, en tots els casos, serà de color taronja, però tindrà uns brodats diferents per a cada comparsa, segons ha explicat a Ràdio Berga el regidor de Festes, Andreu Escobet.
La intenció és que els membres de les comparses es puguin veure de lluny i que els patumaires de la plaça els puguin identificar i respectar. Quan no toqui el seu salt, els que portin les camises taronges ajudaran a fer espai al centre de la plaça, i esperen que, vestits d’uniforme llampant, el públic els faci més cas quan demanin formar la rotllana.
L’any passat, els membres d’algunes comparses ja duien samarretes identificatives, però ara les camises uniformades permetran identificar més bé els patumaires que tenen l’encàrrec d’obrir espai al centre de la plaça de Sant Pere.

Comentaris