Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Berga lliurarà diumenge el Premi a la Cultura al filòsof Joaquim Sala

L’Ajuntament de Berga lliurarà aquest diumenge, dia 9, el Premi a la Cultura Ciutat de Berga. Un guardó que enguany rebrà el filòsof Joaquim Sala. És la primera edició del premi en què es permetia als ciutadans proposar els seus candidats. Un cop fetes les propostes, les entitats culturals van escollir el guanyador.
L’acte, que començarà a les 10 de la nit al Teatre Municipal de Berga, tindrà dues parts. A la primera part, es farà el lliurament del guardó, que comptarà amb la projecció d’un audiovisual amb el resum de la biografia del premiat Joaquim Sala.
Enguany el que no es farà és el reconeixement a entitats per cada 25 anys de vida. No es podrà fer perquè aquest any cap de les entitats que hi ha actives a Berga no celebra aquesta efemèride.
A la segona part de l’acte, hi haurà l’actuació del conjunt musical ‘Grup de Folk’, que presentarà el seu nou disc ‘Què fas, polissó?’.
A banda del premi a la Cultura, L’Ajuntament de Berga també atorgarà el premi al Fet Solidari. Es lliurarà en un acte que es farà dilluns, dia 10 de desembre, Santa Eulàlia –i festiu a la ciutat de Berga, recordem-ho, ja que aquest any com que el 8 de setembre, la Mare de Déu de Queralt, s’esqueia en dissabte, es va posposar el festiu a aquest proper dilluns. El guardó al Fet Solidari serà per a l’associació ASFAM, que treballa amb malalts mentals i amb els seus familiars.
La portaveu de l’associació, Assumpta Casadesús, explica a Ràdio Berga que l’entitat va néixer davant de la constatació que els familiars dels malalts mentals estan molt desatesos.
En els dos anys que fa funciona, ASFAM ha treballat, entre d’altres coses, en la inserció laboral de les persones amb malalties mentals.

Comentaris