Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Fecsa inaugura les noves instal·lacions a Cercs per atendre els 50.000 clients que té al Berguedà i la Cerdanya

Fecsa-Endesa ha inaugurat avui unes noves instal·lacions a Cercs, a l’espai del polígon d’empreses del Consorci de Formació i Iniciatives (el CFI) Cercs-Berguedà. Es tracta d’unes noves oficines que cobriran les necessitats dels 50.000 clients que la companyia elèctrica té a les comarques del Berguedà i la Cerdanya. Les noves oficines de Fecsa s’ubiquen al peu de la carretera C-16, dins l’espai del CFI. Des d’aquest punt es faran les tasques de manteniment i reparació de la xarxa, la tramitació i realització de nous subministraments i desplaçaments de la xarxa. També es portaran a terme feines comercials i d’accés a clients.
El director general d’Endesa, Josep Maria Rovira, ha explicat que amb aquesta inversió es consolida la presència de l’empresa a la Catalunya central.
El nou edifici, de dues plantes, acull la quinzena que l’empresa té a la zona. Disposa, a la planta baixa, d’àrea d’aparcaments, serveis i sales tècniques i per a grups electrògens. A la planta superior hi ha les oficines, la sala de reunions i l’arxiu.
Des d’aquest equipament es poden supervisar les instal·lacions elèctriques, les cartografies digitalitzades que es realitzen de la xarxa i d’altres serveis. A més, per tal de dotar la infraestructura de la màxima solidesa i continuïtat s’han instal·lat grups electrògens i SAIS que permetran seguir operant en cas d’interrupció del subministrament elèctric per qualsevol causa.
Fecsa Endesa té en aquests moments prop de 28.000 clients al Berguedà.

Comentaris