General

L’empresa de Viver Agroviver farà el compostatge de la gespa que s’ha tret del Camp Nou per fer-ne adob orgànic

La gespa que s’ha retirat del Camp Nou es reciclarà i s’utilitzarà com a adob orgànic. Aquest procés l’està fent l’empresa berguedana Agroviver, de Viver i Serrateix. En aquesta planta hi ha arribat ja la gespa que es va treure del terreny de joc del Futbol Club Barcelona, pel fet que ja estava molt malmesa (i més després dels concerts del cap de setmana passat de Bruce Springsteen) i s’hi està fent el procés de selecció i compostatge. Després es transformarà en adob per a jardineria o instal·lacions esportives.
L’empresa Agroviver, amb 20 anys d’experiència amb el compostatge vegetal i orgànic convertirà la gespa del Camp Nou en futur adob orgànic. Avui arribarà el darrer dels camions amb herba i terra de la gespa blaugrana, la qual cosa ha generat expectació, ja que hi ha qui s’ha acostat a Viver per endur-se un trosset de l’herba i la terra.
En total es calcula que hi arribaran uns 400 metres cúbics de material que ja s’han començat a tractar perquè mitjançant un procés de compostatge es transformin en terra vegetal i adob orgànic.

Comentaris