General

Olvan atorga un lot de productes valorat en 300 euros al guanyador de la campanya ‘Estimat client’

La campanya ‘Estimat client’, d’Olvan, ja té guanyador. El premi se l’ha endut Xavier Barrios, veí Cal Rosal, que va omplir la butlleta premiada a la Fonda El Centre. S’ha endut un cistella plena de productes que han lliurat els comerços del municipi, valorada en 300 euros, entre els quals hi ha embotits, pa, coca, mel, productes de bellesa, també de neteja, i diversos àpats a restaurants de Cal Rosal i Olvan.
L’acte de lliurament del premi ha tancat la primera campanya comercial ‘Estimat client’, que ha organitzat la Unió de Botiguers i Comerciants de Cal Rosal i l’Ajuntament d’Olvan. La campanya s’ha fet durant un mes i ha consistit en el repartiment d’unes butlletes entre els clients de les botigues i els restaurants del municipi que els han permès participar en un sorteig.
L’èxit de participació que ha tingut i la valoració positiva que n’han fet tan comerciants com clients fa que els seus organitzadors ja comencin a pensar en planificar noves campanyes.

Comentaris