General

L’Ajuntament de Puig-reig deu en factures gairebé 700.000 euros, segons denuncia l’oposició

La gestió dels diners de l’Ajuntament de Puig-reig és un fet que preocupa a l’oposició. Segons el regidor republicà Pep Clotet en aquest moment es deuen en factures prop de 700.000 euros, per la qual cosa, ha dit, ‘la situació financera és greu’. Una vegada més s’ha tornat a posar de manifest, en aquest cas des d’ERC, que els números vermells van a més. Pep Clotet, diu que els números ‘no quadren’ i que ‘l’endeutament cada cop és més gran’.
El regidor d’ERC, Pep Clotet, ha dit que no entén la gestió de l’equip de govern (ICV i CiU) i demana que es prenguin mesures si no es vol arribar a una ‘situació caòtica amb un poble hipotecat per molts anys’, apunta. En aquest sentit, des del seu punt de vista, davant d’aquesta situació, caldria ‘tocar de peus a terra’ i no fer obres faraòniques si no són imprescindibles, o projectes que no es poden assumir en un municipi com el de Puig-reig.
Esquerra creu que s’ha de prioritzar una bona gestió i ‘fins ara no s’ha fet’, diu Pep Clotet. Els 700.000 euros de deute amb factures en són un exemple, assegura, i hi afegeix que el més greu és que la majoria són despeses fixes, que han d’estar previstes i que tocaria pagar mensualment, com ara llum, gas i servei d’aigües, entre d’altres.

Comentaris