Debat electoral 2019

General

Prop de 200 persones participen en una jornada sobre l’ocupació en serveis domiciliaris

230 persones del Berguedà han sol·licitat el xec servei des que es va posar en marxa, ara fa un any i mig. És un val descompte que concedeixen els ajuntaments i que permet pagar menys a les empreses que subministren serveis d’atenció domiciliària a la gent gran i a les persones en discapacitats. En total, les deu empreses homologades han distribuït més de 12.000 xecs.
Avui, les persones que busquen feina en l’atenció domiciliària s’han pogut trobar amb aquestes empreses en un fòrum que es fa al Pavelló de Suècia de Berga. El gerent del CFI Cercs-Berguedà, Eduard Barcons, diu que la trobada va dirigida a tothom.
A més de l’espai de trobada entre les empreses i els possibles treballadors, s’han fet diverses conferències sobre la feina de les empreses que es dediquen a l’atenció domiciliària.
La jornada sobre l’ocupació en serveis domiciliaris és la primera vegada que s’organitza al Berguedà. En total hi ha assistit prop de 200 persones. A més de treballadors i empreses, també hi han participat regidors i tècnics dels ajuntaments.

Comentaris