First Stop

General

Un concert organitzat per l’entitat ASFAM recapta 1.000 euros en benefici de la Marató de TV3

Prop d’un centenar de persones van participar aquest diumenge del concert que va oferir la Jove Orquestra del Berguedà i que es va fer al Pavelló de Suècia de Berga, organitzat per ASFAM, Salut Mental, Associació de Familiars i Amics.
El concert és a benefici de la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties mentals greus. L’aportació que s’ha recaptat és de 1.000 euros, uns 800 de les entrades i la resta de diners els ha afegit la pròpia entitat.
La presidenta d’ASFAM, Manela Quesada s’ha mostrat molt satisfeta de la resposta de la gent i de l’actuació que va oferir la jove orquestra del Berguedà.
El concert es va dividir en dues parts. La primera va comptar amb l’actuació del quartet Vitelli format per quatre joves estudiants al violí, viola i violoncel, que van interpretar obres de Haendel, Purcell i Carlos Gardel, entre altres. I la segona part la va protagonitzar la Jove Orquestra del Berguedà, que va interpretar obres de Proctor i Grieg, entre altres compositors, sota la direcció de Mònica Vilaseca.
El concert va acabar amb forts aplaudiments del públic per la vintena de joves músics que formen aquesta Jove Orquestra que té la seva seu a l’Escola Municipal de Música de Puig-reig.

Estic amb tu

Comentaris