PeuSA MAig 2020

General

Berga obre de nou aquesta tarda les portes del saló infantil Juguem Jugant

Segon i últim dia del Juguem Jugant, el parc de Nadal de Berga que es fa cada any per aquestes festes i que va dirigit als més menuts. Ahir es va donar el tret de sortida i la resposta de públic va ser molt positiva, es van vendre unes 1.200 entrades. L’organització, l’Ajuntament de Berga, espera que de nou avui sigui un èxit i que centenars de nens i nenes passin pel pavelló de Berga. De fet, tant al pavelló vell com al nou s’hi fan activitats i hi ha propostes per a tots els gustos, fins i tot per als menors de 3 anys. Espectacles d’animació, inflables, jocs, tallers de maquillatges, de còmic manga, de fanalets, també gimcana, tir amb arc, futbolins, bàsquet, karaoke, funky, i tennis taula, entre d’altres.
Entre els participants al Juguem Jugant se sortejaran diferents regals. L’obertura del saló infantil serà a les 4 de la tarda i es tancarà a les 8 del vespre. Per als que van comprar l’entrada per als dos dies –ahir i avui– el preu és de 7 euros. I per a la quitxalla que hi vulguin anar avui, els valdrà 4 euros. Els pares i acompanyats n’hauran de pagar 3.
A part dels tallers, jocs i activitats esportives, repartides entre el pavelló gran i el petit, de 2/4 de 7 a les 8 d’aquesta tarda hi haurà l’espectacle d’animació ‘Zum’, a càrrec del grup la Tresca i la Verdresca.

Comentaris