PeuSA MAig 2020

General

Unes 300 persones participaran demà a la cursa de Sant Silvestre de Berga

Torna un any més la cursa de Sant Silvestre de Berga, que enguany arriba a la novena edició. Es farà demà, dimecres, i comptarà amb la participació d’unes 300 persones. Aquesta és la xifra de participants un cop tancades les inscripcions, ja que enguany no se n’admetran el dia de la cursa. És la decisió que han pres els organitzadors –el Club Atlètic Berga– després del caos de l’any passat, amb la inscripció d’unes 180 persones a última hora.
La Sant Silvestre sortirà demà a la tarda, a 2/4 de 7, de la plaça Viladomat, i la cursa farà un recorregut per la ciutat de 5 quilòmetres.
A part de la cursa dels adults, prèviament, es farà circuits per als més petits. Hi haurà sis categories, des dels més petits de 5 anys fins als 15, que recorreran distàncies des dels 200 metres fins als 1.800. En total, hi prendran part un centenar de participants. Diferents nivells d’una cursa, la Sant Silvestre, que té molt nom a altres ciutats del país i que a Berga ja s’ha fet un lloc al calendari atlètic. És la cursa que tanca l’any, es fa cada 31 de desembre, i ja té tradició, segons el president del Club Atlètic Berga, Julio Dacosta.
Els organitzadors busquen que la cursa sigui el màxim de popular i de festiva possible, i estan satisfets amb el nombre d’inscrits en aquesta edició de la cursa de Sant Silvestre de Berga. És una de les proves, entre d’altres, que organitza el Club Atlètic de la ciutat, que ja començarà a treballar amb la propera cita: la mitja marató de Berga, que es farà el 15 de març.

Comentaris