PeuSA MAig 2020

General

Berga tanca amb èxit el Juguem Jugant d’enguany, que ha ofert propostes lúdiques i esportives als infants

Berga ha tancat amb bona valoració l’edició d’aquest any del Juguem Jugant després de dues tardes d’activitats lúdiques i esportives per als nens i nenes. En aquesta edició del Parc de Nadal, amb escenari al pavelló nou i al vell, hi van passar entre la tarda de dilluns i la d’ahir dimarts centenars d’infants que van poder gaudir de les diverses propostes: espectacles d’animació, inflables, jocs, tallers de maquillatges, de còmic manga, de fanalets, també gimcana, tir amb arc, futbolins, bàsquet, karaoke, funky, i tennis taula, entre d’altres.
L’alcalde de Berga, Juli Gendrau, n’ha fet una valoració positiva, i ha dit que des de l’Ajuntament, com a organitzadors, n’estan molt satisfets. La intenció és mantenir la mateixa fórmula, la de repartir les activitats esportives i lúdiques, i per edats, entre els dos pavellons de cara a l’edició de l’any que ve del Juguem Jugant.

Comentaris