PeuSA MAig 2020

General

Eurodisney, a París, fa una oferta per celebrar els quinze anys i regala viatge, hotel i entrada a un nen per família

Al programa Mitja hora de viatges, de Ràdio Berga, hem triat una de les destinacions més entranyables de les festes de Nadal, i més recomanada per als més petits: és el parc Disney de París.
Quan arriben aquestes festes, el parc es transforma. Estrena una il·luminació nadalenca, fa actuacions especials per celebrar les festes i convida els nens i nenes a viure la màgia del Nadal.
El parc és tan gran que és recomanable passar-hi, com a mínim, tres dies, i allotjar-se en un dels hotels que hi ha al costat o dins mateix del complex, per evitar els llargs desplaçaments, d’una hora, des de París.
Durant aquests tres dies, es poden visitar museus, passar per instal·lacions com el castell de la Blancaneus o navegar al vaixell dels Pirates del Carib.
Un viatge de tres dies al parc Diseny de París, amb l’avió inclòs, costa uns 500 euros per persona. Per als més petits, hi ha una oferta per celebrar el quinzè aniversari del parc. Per cada dos adults, un nen viatja gratis: amb l’hotel, l’entrada i l’avió pagats. L’oferta s’exhaureix el mes de març.

Comentaris