General

La Pobla de Lillet vol començar les obres del nou pavelló al març

La construcció del nou pavelló municipal de La Pobla de Lillet podria començar el proper mes de març. De fet, segons l’alcaldessa, Carme Rosell, tot està a punt per començar les obres, un cop es conegui quin és l’import de la subvenció de la Generalitat per aquest projecte.
El projecte per construir el pavelló requereix una inversió de 2 milions d’euros, l’Ajuntament espera que la Generalitat n’atorgui la meitat, però ja compta amb altres subvencions que permetrien començar les obres de manera força immediata. L’alcaldessa de La Pobla ha remarcat que es tracta d’un projecte important, ja que durant els mesos d’hivern, o dies de molt fred com els que estem vivint darrerament, es fa molt necessari disposar d’un espai cobert on poder fer-hi activitats.
Pel que fa als ajuts del govern central als municipis, la Pobla disposarà de 333.000 euros. L’alcaldessa, però, no ha volgut fer públic encara quin o quins seran els projectes que es faran amb aquests diners.

Comentaris