General

Marc Coma referma el seu lideratge a la classificació general del Dakar

Al ral·li Dakar, Marc Coma ha refermat el lideratge en la categoria de motos després de disputar-se la setena etapa, aquest divendres, en un recorregut retallat de la prova especial entre Mendoza i Valparaíso, a Xile. L’etapa l’ha guanyada el pilot local Francisco López. A la general, el pilot de motos d’Avià treu més de 51 minuts al segon classificat, el nord-americà Street, mentre que el també català Jordi Viladoms és cinquè.
En cotxes, Carlos Sainz s’ha proclamat campió de la setena etapa del ral·li, i continua segon a la general només per darrere del sud-africà Giniel de Villiers, que aquest divendres ha acabat cinquè.
Per tant, Marc Coma i Carlos Sainz han demostrat ser dels millors pilots en adaptar-se a la duresa del desert xilè i han fet respectius passos endavant per aconseguir la victòria del Ral·li.
PEDREGÀ, QUE ANAVA LÍDER EN QUADS, ABANDONA PER UN ACCIDENT
Per altra banda, el pilot de quads de Navàs, Joan Manel González, Pedregà, s’ha vist obligat a plegar del Dakar per un accident que ha tingut. Ha sortit del camí per esquivar un motorista. Pedregà era líder a la classificació en quads però aquest imprevist l’ha fet abandonar.

Comentaris