General

D’entre els 500 estudiants universitaris que rebran beques de Caixa Manresa n’hi ha sis de berguedans

Sis estudiants del Berguedà han estat seleccionats per les beques que atorga cada any a universitaris l’entitat d’estalvi i financera Caixa Manresa. Els Ajuts Universitaris per al curs 2008-2009 es lliuraran demà, dissabte, a un total de 502 estudiants de tota Catalunya. L’acte es farà a ¾ de 12 del migdia a l’Auditori de Barcelona.
Aquest curs, Caixa Manresa ha decidit atorgar la xifra rodona de 500 ajuts (la xifra final de 502 és a causa de l’empat entre diversos estudiants), i incrementar significativament l’import de cada ajut, que passa dels 612 euros de l’any passat, als 900 d’aquest curs, amb un increment superior al 50%.
Els estudiants guardonats han estat seleccionats en funció del seu rendiment acadèmic. Del Berguedà són sis alumnes els premiats, que són Adrià Aterido Ballonga, de Puig-reig; Josep Maria Comellas Bonsfills, de Casserres; Anna Escaler Porredon, també de Casserres; Carla Moret Puig, de Borredà; Oriol Valls Fornells, de Gironella; i Sara Vima Grau, de Berga.

Comentaris