General

La mitja marató de Berga preveu aplegar unes 400 persones aquest diumenge

Berga acull aquest diumenge una nova edició de la mitja marató. El Club Atlètic Berga i l’Ajuntament de la ciutat organitzen la mitja marató de 21 quilòmetres però també una mini marató i una cursa popular. La sortida de totes les proves serà al passeig de la Indústria. Els més matiners seran els participants a la mitja marató i a la cursa popular, que prendran la sortida a 2/4 de 10 del matí. Els primers 5 quilòmetres i mig seran compartits entre la mitja marató i la cursa popular, que finalitzarà quan els corredors tornin a passar pel passeig de la Indústria. Els primers 7 quilòmetres del recorregut de la mitja marató es desenvoluparan pels carrers de la ciutat, després els atletes sortiran en direcció a Avià i l’Espunyola fins a tornar de nou al Vall. És un recorregut planer, tenint en compte les característiques físiques de la ciutat.
La mitja marató arriba enguany a l’edició 21, per tant, remarca Alberich és una prova consolidada i amb corredors fidels. S’hi espera una participació de més de 300 persones a la mitja marató, superant les xifres de l’any passat. A més, sumant-hi els participants de les altres proves és previst que s’arribi als 400 corredors. La cursa puntua per al tercer Challenge de mitges maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, la qual cosa hi afegeix un atractiu a la cita.
A banda de la mitja marató, com dèiem, hi ha altres opcions. La cursa popular de 5,5 quilòmetres i una mini marató que inclou diverses categories per acollir tot tipus de participants.
Encara hi ha temps per inscriure’s. Es pot fer a les botigues d’esports de la ciutat, a l’Oficina de Turisme de Berga i a través d’Internet al web del Club Atlètic Berga.
TALL A LA C-26, DIUMENGE
En motiu de la celebració d’aquesta prova atlètica, diumenge la carretera C-26 quedarà tallada al trànsit entre 2/4 de 10 del matí i 2/4 d’1 del migdia, des de l’Espunyola fins a Berga. Com a via alternativa hi haurà la variant de Casserres. Dins de la ciutat, la cursa afectarà la ronda Moreta, el carrer del Roser i la carretera de Solsona, entre d’altres.

Comentaris