General

La Policia Local de Berga inspecciona el pis del carrer Buxadé on els veïns denuncien que s’exerceix la prostitució

Primera actuació pel que fa a l’obertura d’un prostíbul al carrer Buxadé de Berga. Segons han confirmat portaveus dels Mossos d’Esquadra, ahir al vespre la Policia Local de Berga va fer una inspecció de l’activitat en aquest pis. Un cop allà van sol·licitar la presència dels Mossos d’Esquadra per identificar les persones que hi havia al pis. D’aquestes persones, una dona tenia una ordre de detenció d’un jutjat de Mataró per no haver-se presentat a un judici i per això se la va detenir.
L’Associació de Veïns del Capdamunt de la Vila, que s’ha mobilitzat en contra d’aquesta activitat, ha valorat positivament que la seva queixi hagi tingut una resposta tan ràpida.

Comentaris