General

Josep Maria Rossinyol presenta dotze rutes desconegudes pel Berguedà

“El Berguedà, rutes amb cotxe i a peu” és la nova obra de Josep Maria Rossinyol Locubiche, de Berga. Fa una proposta de dotze recorreguts per la comarca, tant de la zona de l’alt Berguedà com la del baix Berguedà, on es poden descobrir –assegura–racons “molt bonics i interessants”. Segons Rossinyol, hi ha indrets al Berguedà “molt desconeguts”.
Una ruta per la riera de Merlès, una altra pels altiplans de Capolat, o bé un recorregut per la serra del Catllaràs, són algunes de les propostes del llibre, ja que vol anar més enllà dels principals atractius turístics, com ara el Pedraforca o les Fonts del Llobregat.
Dotze rutes amb cotxe que Josep Maria Rossinyol ha treballat sobre el terreny, ha fet més de 2.000 quilometres amb cotxe per conèixer-les de prop, i per poder-ne donar tots els detalls al seu llibre “El Berguedà, rutes amb cotxe i a peu”. La part a peu són, en aquest cas, petites caminades complementàries (l’any passat ja va publicar una obra de rutes a peu). Les rutes del nou llibre estan pensades per fer en vehicle i són excursions que es poden fer en un matí.
El llibre, publicat per Farell Editors, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà, ja es pot trobar a les llibreries per un preu de 16 euros, i es presentarà avui, dimecres, a 2/4 de 8 de la tarda a la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, de Berga.

Comentaris