General

Les obres del local de joves de Berga són a punt de començar

Les obres del local de joves de Berga són a punt de començar. Un cop feta l’adjudicació del local, ben aviat s’iniciaran els treballs per adequar els baixos del bloc de pisos del carrer Mossèn Espelt, on hi havia el cementiri vell de Berga. Es tracta d’habilitar un espai per al jovent, un local destinat a les activitats dels nois i noies i que podrà oferir diversos serveis.
OBRES A LA VIA PÚBLICA
El local de joves de Berga és una de les obres que s’ha de posar en marxa en les pròximes setmanes i n’hi ha d’altres -respecte treballs a la via pública- que s’estan fent. S’han arreglat o s’estan arreglant voreres i paviment de la plaça de les Fonts, del Tossalet de les Forques, de la plaça Europa, del carrer Lluís Millet, de l’Albéniz, del passeig de la Pau, de la carretera de Sant Fruitós, del Mestre Ribera, del carrer Santa Joaquima de Vedruna i de la Gran Via.
I per altra banda també s’ha de millorar o renovar l’enllumenat de diferents sectors de Berga, concretament del Passeig de la Indústria, del carrer Coforb, de l’Onze de Setembre, del Pompeu Fabra, de Cal Vilarriquer, de la Pujada de Santa Magdalena, del carrer de la Farga de Cal Rosal i s’ha d’actuar en alguns fanals concrets de Santa Eulàlia. Així com també els nous fanals de la part nova de la Rasa dels Molins.

Estic amb tu

Comentaris