Cars Berga

General

El PSC de Berga fitxa l’expresidenta de Berga Comercial, Ermínia Altarriba

Ramon Camps Garcia, fill de l’exalcalde, és el número dos de la llista del PSC de Berga, i Ermínia Altarriba, expresidenta de Berga Comercial, ocupa el tercer lloc.
Ramon Camps, físic i professor, té 33 anys, i és fill de l’ex-alcalde socialista Ramon Camps. El número de 2 de la llista ha assegurat que fa anys que treballa, internament, al PSC i que ara ha arribat el moment de fer un pas endavant i assumir responsabilitats.
La tercera posició l’ocupa Ermínia Altarriba, dissenyadora i comerciant (té Casa Magí). Té 47 anys i figurarà a la llista com a independent. Ermínia Altarriba era, fins aquesta setmana, la presidenta de Berga Comercial, l’associació de comerciants de la ciutat.
Ha explicat que li ha costat prendre la decisió de participar en política, però creu és l’hora del canvi i de fer nous projectes per a la ciutat.
La cap de llista del PSC de Berga, Encarna Sánchez, no ha avançat més noms de la seva candidatura i ha explicat que la resta de la llista es donarà a conèixer més endavant. Sí que ha assegurat que tret de Ramon Camps i de Dani Bullich, que tancaran la llista electoral, la resta seran tot cares noves.

Comentaris