Els paradistes del Mercat de Cal Rosal es formen en seguretat alimentària

Cal Rosal ha acollit aquest dimecres un curs de seguretat alimentària organitzat per l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona. Bona part dels participants eren paradistes del Mercat del Bolet de la colònia, però també hi havia persones que treballen en empreses vinculades a la Xarxa de Productes de la Terra. L’objectiu del curs, impulsat pel Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà és formar a les persones que han de manipular aliments i sobretot a les que ho fan a l’aire lliure, per exemple, en parades ambulants on hi ha més factors a tenir en compte.
Aquest curs de seguretat alimentària és el primer dels objectius de formació del Consorci de Cercs adreçat als productors agroalimentaris. Segons Carme Padrós, hi haurà altres iniciatives de formació relacionades amb la manipulació d’aliments.
El curs va durar tres hores i va amar a càrrec d’una tècnica de la Diputació de Barcelona. Concretament hi van assistir 21 persones, que era el màxim permès, i encara hi va haver qui no hi va poder participar i per tant haurà d’esperar a una propera edició.

X