General

650 persones gaudeixen de les representacions de “Vimbodí versus Praga”

Unes 650 persones han vist aquest cap de setmana la representació de “Vimbodí versus Praga”, que l’Agrupació Teatral La Farsa ha portat al Teatre Municipal de Berga, en dues sessions, una dissabte a la nit i l’altre ahir a la tarda. Es tracta d’una obra de Cristina Clemente i dirigida per Angelina Vilella, que assumia aquest rol per primera vegada, i que ha comptat amb 13 dels actors més joves de l’agrupació. En un comunicat, La Farsa ha valorat “molt positivament” el resultat, “tant per la quantitat de públic com per la qualitat de l’espectacle”.
Sense temps per descansar, els membres de La Farsa es posen aquesta mateixa setmana a preparar ja Els Pastorets d’enguany, que es representaran el 25 i 26 de desembre i l’1, 8 i 15 de gener.

Comentaris