Navàs dobla el nombre de parades a la Fira de Tardor

Aquest diumenge Navàs celebra la tradicional Fira de Tardor, que compleix 39 anys de presència ininterrompuda i suma ja 79 edicions. Enguany a més, serà una de les fires més participades dels darrers anys, ja que pràcticament s’ha doblat el nombre de parades que hi seran presents i que oferiran tota mena d’artesania, alimentació, ceràmica i roba entre d’altres. En total seran unes 130 parades que ompliran la plaça de l’Ajuntament, part de la carretera de Berga i el carrer de l’Església, que acollirà per primera vegada un torneig d’escacs.
Una altra novetat serà un dinar popular. També hi haurà trobada de puntaires, amb més de 220 participants, roda d’esbarts i mostra de teatre jove. També hi haurà la tradicional tómbola del cosidor de Càritas, jocs infantils, tallers i el sorteig d’un carretó ple de productes del comerç local, que dissabte sortirà al carrer.
Durant el “Comerç al carrer” de dissabte, una trentena d’establiments faran parada a l’aire lliure. Paral•lelament se celebrarà la quarta trobada d’aficionats a la cinematografia, amb exposició i venda d’aparells i utensilis cinematogràfics antics a la pista del Club d’Avis, a més de la projecció de pel•lícules de 9,5 mil•límetres, que es farà a les 5 de la tarda a la sala d’actes de la biblioteca. Finalment, el Grup Escènic Navàs tornarà a escenificar l’obra “Taxi” com a inici de la campanya pro-arranjament del Casal Sant Genís.

X