El compositor Carles Cases presenta dissabte a Borredà “Dancing Plays”

El pianista i compositor Carles Cases presenta demà a Borredà el seu espectacle “Dancing Plays”, en què actua acompanyat de Robert Armengol (marimba), Miquel Àngel Cordero (contrabaix) i Lluís Ribalta (bateria). El concert tindrà “un format intimista” i permetrà gaudir de la música d’aquest sallentí, que en aquest cas utilitza el vals, el bolero, el tango per compondre i adaptar els seus temes més característics. Entre les peces que inclourà el programa, d’uns 70 minuts de durada, hi ha “Havanera 1820”, “Ultramar”, “Tango”, “Balada for two”, “Mauritania” i “Blues 1.000”.
Carles Cases és un reconegut compositor de formació clàssica i jazzística ara es dedica de ple a la creació de bandes sonores per al cinema i la interpretació en directe de la seva obra. Entre les seves obres per a pel•lícules hi ha nombrosos títols del català Ventura Pons, però també sobresurten altres films destacats de la producció espanyola com “Camarón” de Jaime Chávarri i “Darkness” de Jaume Balagueró.
El concert d’aquest dissabte a Borredà tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda al local Puigmal.

X