Derrota dels juvenils de l’Handbol Berga en la segona jornada

L’equip juvenil de l’Handbol Berga va començar la temporada la setmana passada jugant a casa contra el Torró d’Agramunt, amb una victòria per 25 gols a 20. Un primer partit en què s’estrenaven com a entrenadors Josep Badia i Jordi Subirana, i també amb noves incorporacions de jugadors, després que els més grans hagin passat a l’equip sènior. I aquest cap de setmana l’equip ha jugat la seva segona jornada a Andorra, a Encamp, contra el Club Handbol Concòrdia. En aquest cas el partit va ser molt complicat pels berguedans, que van acabar perdent per 25 a 23. Cal destacar l’actuació de Serra amb 11 gols i els 7 gols de Nil.
I cal dir que el jugador Ernest Garrido es va dislocar el dit petit de la mà dreta en una caiguda després d’un tir a porteria. Tot i això, sembla que ja podria entrenar aquesta mateixa setmana i reaparèixer el cap de setmana que ve contra el Sant Ot al pavelló de Berga.

X