Jornada a Berga sobre el finançament a empreses de l’ICF i els ajuts ‘Leader’

Aquest dimecres 26 d’octubre es portarà a terme a l’Hotel Berga Park, una jornada informativa sobre les línies de finançament empresarial de l’Institut Català de Finances i els ajuts Leader.
L’activitat començarà a les 6 de la tarda amb una xerrada sobre el programa d’ajuts ‘Leader’ a càrrec de Lluís Torrentó, gerent de l’Associació pel desenvolupament Rural de la Catalunya Central, entitat que gestiona aquests ajuts a la zona.
Seguidament Salvador Duarte, president de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) parlarà sobre ‘Autònoms versus finançament’.
La tercera de les xerrades tractarà sobre les línies de finançament empresarial de l’Institut Català de Finances, a càrrec del Director Comercial de l’ICF, Antoni Vallès, qui informarà sobre els Avals de circulant, el crèdit, la inversió, la capitalització i la internacionalització, innovació i industrialització.
Finalment hi haurà un torn obert d’intervencions dels assistents, moderat pel Gerent de CFI Cercs Berguedà, Eduard Barcons. En acabar l’acte hi haurà un refrigeri.
CURSOS DEL CFI
D’altra banda, el Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs Berguedà iniciarà a principis de novembre un curs de preparació a la prova d’accés a cicles formatius de formació professional de grau mitjà, adreçat a persones majors de 17 anys que no disposin del graduat d’educació secundària, (ESO) i es vulguin reincorporar al sistema educatiu per aconseguir una millor qualificació que els permeti un accés més fàcil al mercat laboral.
El curs, que es farà des del proper novembre al maig de l’any vinent, té una durada de 330 hores i s’impartirà a Gironella.
Un altra curs que el CFI té a punt és el de Serveis Auxiliars d’Estètica, que començarà el proper 2 de novembre a les aules del Consorci al pla de l’Alemany de Berga.
Aquesta oferta formativa de 330 hores es portarà a terme fins el 19 de març i s’emmarca en el projecte d’Accions integrades per l’ocupació. Més informació sobre els cursos a les oficines del Consorci, telèfon 93 824 86 86.

X