Un mort en un xoc a la C-16 entre una furgoneta i un autobús de turistes a Cercs

Una persona ha mort avui, fa poc més d’una hora, en un accident que hi ha hagut a la C-16, l’eix del Llobregat al terme municipal de Cercs, molt a prop del Túnel de Berga. Ha estat un xoc entre un autocar en el qual hi viatjaven uns 40 turistes d’origen asiàtic i un furgoneta, el conductor de la qual ha estat la víctima mortal. De moment es desconeix la identitat de la víctima.
Segons portaveus de Protecció Civil, el conductor de l’autobús ha resultat ferit i ha estat traslladat a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé. Entre els passatgers, però, no hi hauria cap ferit. A causa de l’accident, s’ha hagut de tallar la carretera en tots dos sentits de circulació i desviar el trànsit per la carretera antiga, la C-1411z.
En les tasques d’auxili han intervingut dues unitats del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), sis dels Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra.

X