Un recapte extraordinari d’aliments es marca l’objectiu d’arribar als 800.000 quilos de menjar

Avui i demà el Banc dels Aliments organitza un Gran Recapte amb la finalitat d’aconseguir recollir menjar per als més necessitats, davant l’important augment de la demanda d’ajut, que des del 2009 s’ha duplicat. La iniciativa es marca la fita d’aconseguir duplicar el nombre de quilos recollits i arribar als 800.000. S’hi pot col·laborar portant-t’hi aliments d’alt valor nutritiu i bàsics per a l’alimentació com llegums (seques), arròs, pasta, llet, llaunes de conserves de peix i tomàquet natural i oli.
A Berga, les donacions es poden fer als supermercats Caprabo i Lidl. A tot Catalunya col·laboren amb la iniciativa més de 600 mercats i supermercats. A més, es poden fer donacions en línia d’aliments a través de la pàgina web del Banc dels Aliments. Segons aquesta entitat, a Catalunya un 20% de la població viu al llindar de la pobresa i té problemes de nutrició.
A través del Banc dels Aliments es facilita de forma gratuïta productes bàsics per a la nutrició a més de 300 entitats d’ajuda social.

X