Debat electoral 2019

General

Marc Coma ja és a casa

Marc Coma descansa ja a casa seva i amb els seus. El pilot d’Avià ha arribat cap a 2/4 de 9 del vespre a la terminal 1 de l’aeroport del Prat, procedent de Perú, on ha finalitzat el Dakar 2012 en segona posició. Allà l’esperaven un centenar de persones, veïns d’Avià, familiars i amics que, en creuar la porta de la terminal, li han mostrat el seu suport amb un aplaudiment i pancartes on es podien llegir missatges com “Marc, aquí et tractarem bé”. Avui, però, Coma ja no tenia ganes de tornar a remenar les polèmiques decisions de l’organització que van afavorir la victòria del francès Cyril Despres. Ara, el que vol és descansar i estar amb els seus. Després ja serà el moment de començar el treball d’aquest any per preparar un nou Dakar, segons ha comentat en directe a Ràdio Berga, Marc Coma.
Un any més no hi ha faltat la seva família (els seus pares i la seva companya, Queralt Morell), però enguany també un nou membre que s’estrenava en aquesta rebuda: el seu fill, Lluís, que precisament ahir complia cinc mesos. Tornar-lo a agafar en braços després de més de tres setmanes de viatge va ser, sens dubte, una de les millors recompenses per al pilot.
La rebuda a l’aeroport del Prat ha estat la prèvia per a la celebració que un any més els seguidors de Coma a Avià faran al circuit dels Arbres Blancs. El motoclub Foc i Fuegu ja ho té tot preparat per al pròxim diumenge al matí. La celebració inclourà un acte institucional, a l’Ateneu a partir de les 12 del migdia, per acabar de nou al circuit, on Marc Coma signarà els pòsters que edita Bífidus Produccions, empresa que gestiona dels continguts de Ràdio Berga.

Comentaris