Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’alcalde de Berga té molts números de presidir la Federació de les Comarques Centrals de Convergència

L’alcalde de Berga, Juli Gendrau, es perfila com a nou president de la Federació de les Comarques Centrals de Convergència. Substituiria en el càrrec al sallentí Jordi Moltó, delegat del Govern a la Catalunya central, que no es presentarà a la reelecció. De fet, la candidatura de Gendrau podria ser l’única, tal com ha confirmat a Ràdio Berga.
Hi ha, sembla ser, consens de partit perquè Gendrau ocupi el càrrec. Ja disposa dels 25 avals que com a mínim necessita per aspirar a la presidència de la Federació, una responsabilitat (la de formar part de la direcció de Convergència) que podria compaginar “perfectament” amb l’alcaldia de Berga, la qual, ha assegurat Gendrau “no se’n ressentiria”. Ha dit que “seria una feina afegida” però que assumiria “amb molta il·lusió”.
Si Juli Gendrau substitueix a Jordi Moltó se sabrà el dissabte 10 de març, que és quan es farà el congrés de Convergència de la Federació de les Comarques Centrals. Se celebrarà al Pavelló de Suècia de Berga, i hi assistiran unes 200 persones, militants de Convergència de les comarques del Berguedà, el Bages, Osona, l’Anoia i l’Alt Penedès. Un congrés on no només s’escollirà nou president de la federació intercomarcal sinó que també posarà en consideració l’informe de gestió d’aquests últims anys i s’aprovaran ponències i esmenes de cara al Congrés de Convergència Democràtica dels dies 23, 24 i 25 de març a Reus.

Comentaris