Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Un foc crema tres caravanes del càmping de Berga i provoca ferides lleus a dues persones

Un incendi al càmping de Berga, al Berga Resort, ha cremat tres caravanes. Els fets han passat aquesta nit, cap a les 2, quan s’ha començat a encendre una caravana en aquell moment desocupada, i el foc s’ha estès cap a les caravanes contigües. S’han vist perjudicades tres caravanes i un mòdul. I parcialment també han quedat afectades dues parcel·les veïnes. Les conseqüències però no han anat més enllà perquè els Bombers hi han actuat de seguida i han pogut extingir l’incendi.
De les caravanes afectades només una estava ocupada. Les tres persones que hi havia a dins han sortit de seguida i això ha evitat que hi hagués danys personals importants. Només han patit ferides lleus dues d’aquestes persones, que han estat ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al lloc mateix dels fets i no ha fet falta traslladar-les a l’hospital. Una d’aquestes persones era una dona de 74 anys que ha tingut una crisi d’ansietat i l’altre un menor que tenia alguna ferida i cremada superficial al dit.
Les causes exactes del foc encara no s’han determinat però tot indica que podria ser un curtcircuit segons ha explicat a Ràdio Berga el propietari del càmping, Joan Barniol, que també ha dit que l’actuació ha estat molt ràpida i s’ha pogut evitar que les conseqüències del foc anessin més enllà dels danys materials causats. Als propietaris de les caravanes cremades ja se’ls ha avisat dels fets des del càmping.

Comentaris