Una desena de comerços de Navàs faran parada aquest diumenge a l’Espai Outlet i Promoció

Navàs celebra aquest diumenge, 23 de setembre, una nova edició de l’Espai Outlet i Promoció. Una desena d’establiments de roba, calçat i complements faran parada a la plaça de l’Ajuntament, de les 9 del matí a les 2 del migdia, per vendre els seus productes a preus molt rebaixats. A més s’obsequiarà als clients amb vals de descompte.
L’Espai Outlet i Promoció es complementarà amb altres propostes que s’han preparat per aquest cap de setmana a Navàs. El dia abans de la jornada outlet, dissabte, es farà una desfilada de roba infantil. I diumenge, Mickey Mouse i el grup Set Betes animaran les compres.
La desfilada de dissabte serà a les 7 de la tarda a la plaça Gaudí. L’organitza l’Associació de la Lluita contra el Càncer i recollirà fons per destinar a finalitats assistencials de l’organització. La desfilada es farà amb la col·laboració de la botiga de roba infantil Tatanet, de Navàs, i la col·laboració de nens i nenes que lluiran models de la temporada tardor-hivern.
I pel que fa l’activitat paral·lela a l’Espai Outlet i Promoció de diumenge a Navàs, consistirà en elements d’animació: hi haurà un Mickey Mouse, de la factoria Disney, que serà l’atracció dels més petits; i per altra banda, es muntarà un inflable també per als nens i nenes; actuarà el grup musical Set Betes, amb versions del grup Esquirols; i es podrà escoltar un concert de jazz.

X